Los Angeles'ta en iyi, en eşsiz turşu nerede bulunur

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Ranch turşu, Chamoy turşusu ve glickles (yenilebilir parıltılı turşu) sosyal medya videoları, pandemi sırasında hepimizden turşu severler yaptı mı? Yoksa Tiktok, mevcut turşu kafalarına turşu bayraklarımızın yüksek ve geniş uçması için yeni bir çıkış yaptı mı? Bugünün kolektif turşusu takıntısı muhtemelen her ikisinin de biraz tarafından getirildi.

Büyük dereotu dünyanın en büyük turşu partisi daha gençken bir şey olsaydı, Disneyland'dan daha iyi olurdu. Deneyimsiz olanlar için, 2019'da Baltimore'da başlayan yıllık bir turşu takdir festivali. Bu yıl Dallas ve Baltimore için planlanan etkinlikler var. Pizza ve yumurta ruloları, Dünya Turşu Yeme Şampiyonası, Salamura Chug Challenge ve Sınırsız Turşu Örneklemesi gibi turşuları hayal edin.

Teped ve Kaylin + Kaylin sahibi Scott Kaylin, orijinal çiftçi pazarındaki dükkanında bir turşu ile poz veriyor.

(Kaylin + Kaylin'in izniyle)

Kaylin + Kaylin turşusu mağazasının sahibi Scott Kaylin, “Bence sosyal medya tüm turşu severleri ortaya çıkardı” diyor ve orijinal çiftçi pazarında turşu restoranının tepesinde. “Açıkçası bazı yenileri yaratıyor ama genel olarak, her zaman turşu severler vardı ve sosyal medya sadece turşu severleri farklı şeylere maruz bırakıyor.”

Kaylin + Kaylin'in Tiktok ve binlerce takipçisi üzerinde yaklaşık 2 milyon beğeni var. Ayrıca, tadım çubuğunda 3 dolarlık turşu uçuşu için sıraya giren müşterilerle orijinal çiftçi pazarındaki en sık satıcılardan biridir. Beş lezzet seçersiniz, ardından örnek mızraklarınızı küçük bir ahşap seçimle mızraklayın. Her ziyarette baharatlı sarımsak dereotu, yaban turpu ve baharatlı bal hardalını yeniden örnekleme eğilimindeyim.

Uçuş aslında 2020'nin Covid-19 kapatılmasından yaklaşık bir ay önce turin işini açan Kaylin için dahi bir pazarlama yoluna dönüşen pandemiye özgü bir iş modeliydi.

Orijinal Çiftçi pazarında tepeden bir turşu sandviç yığını.

(Kaylin + Kaylin)

“Sağlık departmanına gittim ve onlara önemli bir iş olduğumu söyledim” diyor. “Bana açık kalabileceğimi söylediler, ama örnekleyemedim.”

Alışveriş yapanlara ücretsiz turşu örnekleri sunmak, Kaylin'in yeni müşterilerinin çoğunu nasıl çektiğidir.

“Nasıl çalışırım?” diyor. “Bir tabak oluşturursam, bu bir örnek değil. Costco modelinin tam tersini aldım ve muhtemelen insanları örnekler için şarj eden ilk kişiydim. ”

Geçen yıl 43.000 turşu uçuşu sattı. 30 tanesinden şahsen sorumluydum.

Ağustos ayında, pazarın kuzey ucuna yakın 200 metrekarelik bir alandan çıktı. İşletme, sosyal medyada gördüğü turşu kreasyonlarından doğrudan ilham aldı, turşu sandviçler, çentik gibi giyinmiş turşu cipsleri ve doldurulmuş turşu mini teknelerin uçuşları.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Mini turşu teknelerinin uçuşu Kaylin'in en çok satan eşyasıdır. Ve turşu tepesi en çok çekim yapıyor.

Son bir ziyarette, krem peynir, lox ve her şey simit baharat turşu teknesi ile bir uçuş sipariş ediyorum; Ton balığı salatası turşusu teknesi ve ezilmiş simitli bir fıstık ezmesi ve nutella tekne. İkincisi tam olarak ilan edildiği gibidir, pürüzsüz fıstık ezmesi ve çikolata fındık yayılımı, üstte parçalanmış tuzlu simitlerle bir turşunun merkezinde bir haline gelir. Çalışmamalı, ama öyle. Tam Açıklama: 5 yaşındayken aileme, sakinlerin kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve tüm atıştırmalıklar için her türlü turşu yedikleri hayal ettiğim bir yer olan turşu topraklarında yaşamak istediğimi söyledim.

Orijinal Çiftçi pazarında tepeden sonra turşu tekne ve yüklü turşu cips.

(Eddie Sanchez)

Los Angeles olan turşu tavşan deliğine daha derine inmek için bitmeyen arayışım beni Belle'nin Delicatessen, Nick Schreiber ve JD Rocchio'nun simit pop-up'ındaki bara götürdü. Burada, bir turşu martini (Martini formunda tam bir ekşi) sipariş edebilir ve bir tabak kızarmış turşu ile birlikte yudumlayabilirsiniz.

Schreiber, “Kendi içlerinde kızarmış turşu bir tür içme atıştırmalık” diyor. “Bir Yahudi Şarküteri'nde turşu yersiniz, ama kızarmış turşular şarküteri alanında nadiren gördüğümüz bir şey.”

Belle'nin kızarmış turşusu, fritözdeki kuru, büzülmüş kuru üzümlere dönüşmez. Çok fazla meyilli yok ve turşudan ayrılmıyor. Schreiber, her turşu çipini kaynaştıran hafif, gevrek altın bir kabuk oluşturmak için bir mısır unu ve tapyoka unu karışımı kullanır. Ve herhangi bir Angeleno için yüksek nostalji işaretleri olan bir turşu kullanıyor.

Çanak için düzinelerce turşu örnekledikten sonra, o ve Rocchio aslında Viyana Beef'in bir bölümü olan Chicago turşusu Co.'dan bir turşuya yerleştiler.

Highland Park'taki Belle's Delicatessen'den kızarmış turşu.

(Jenn Harris / Los Angeles Times)

Schreiber, “Onlarınki uzun bir atışla denediğimiz en iyisiydi” diyor. “Temsilcilerimden biri bana Jerry'nin ünlü şarküterideki sarımsak dereotu turşunun bu turşu olduğunu ve ben 'Daha az söyle' gibi olduğunu söyledi. “

Kızarmış turşu, en sevdiğiniz kızarmış çavdar ekmeğinizi akla getirecek derin, tatlı ve baharatlı notlar vererek, zemin kara tohumu serpme ile tamamlanmıştır. Yanda, Schreiber'in yeşil soğan ve soğan tozu da dahil olmak üzere yönetebileceği kadar çok türev soğan aroması ile dolu bir çiftlik var.

Ve plakadaki limon dilimi sadece güzel bir garnitür değil.

Schreiber, “Aslında insanları koşer kalamar etkisi dediğimiz şey için turşu üzerinde limonu sıkmaya teşvik ediyoruz” diyor. “Mısır unu, limon ve Briny asitliği arasında kalamar veriyor.”

Culver City'deki Fat & Flour yerinde, Nicole Rucker'ın fırın ve pazarın her yerinde turşu sevgisinin kanıtı var. Turşu süslemeleri tatillerde bir ekrandan sarkıyor, buzdolabında şapka satın almak ve turşu şapkalar için turşu kavanozları var. Bir tampon çıkartması şöyle yazıyor: “Bir kavanoz turşu yiyen lavabonun üzerine eğilmeyi tercih ederim.”

Rucker, “Geçen yıl, turşu internette popülerlik kazanmaya başladı” diyor. “Her şey turşu kız içeriği gibi oldu. Bunu kimin başlattığından emin değilim ama turşu gibi oldu, zeitgeistte tekrar farklı bir şekilde. ”

Ocak ayında turşu simitini yarattı.

Culver City'deki Fat & Un'dan turşu simit.

(Jenn Harris / Los Angeles Times)

“Bu simit menüsünü sunmaya başladık ve aklımda, turşu aşkımdı” diyor. “Sadece turşu çok seviyorum ve normal krem peynirden daha iyi olanı düşündüm. Krem peynirine turşu koyarsak. Ve çok iyiydi. “

Turşu simit, seçtiğiniz bir Jyan Isaac ekmek simit üzerine inşa edilmiştir, hem altta hem de üst kısmı huysuz olana kadar kızarmıştır. Deride, biraz taze sarımsak, doğranmış turşu ve turşu suyu sıçraması ile karıştırılmış çırpılmış krem peynir ile bulaşır. Dilimlenmiş bir salatalık kurdele, her yarıda daha fazla dereotu, bazı lapa deniz tuzu ve kırmızı biber pulları ile yayılır.

Şehrin en iyi, havadar, gevrek simitlerinden biri üzerinde çiğ salatalık tazeliği ile iyi bir turşunun iğrenç ısırığını elde edersiniz.

Turşu simitinin ilk yinelemesi, Hot Girl Pickles adlı bir marka kullanılarak yapıldı.

Rucker, “Sıcak kız turşu şu anda kullanılamaması için Grillo'nun turşularını krem peynirde kullanmaya geçtik” diyor Rucker. “Grillo'yu kullanmasaydım, bubbies olanları kullanırdım, ki bu da çok iyi. Yeni turşu eğlendiriyorum. “

Rucker ile turşu merkezli röportajım, beni Faire denilen bir web sitesinde turşu merch'e göz atarak sona erdi. Bir turşu yer imi ve çıkartmalarda gözüm var: “Sadece turşu seven bir kız”.

“Hayat cehennem” diyor. “Ama hala eğlenceli şeyler oluyor. “

Daha fazla katılamadım. Ve bu tür istatistikleri takdir edebilecekler için, “turşu” ve “turşu” kelimeleri bu sütunda toplam 75 kez görünmektedir.

Turşu bayrağınızın uçmasına izin verilir

Kaylin + Kaylin, 6333 W. 3rd St., Uzay 228, Los Angeles, (323) 297-3339, www.kaylinandkaylin.com

Teped, 6333 W. 3. St., Uzay 622, Los Angeles, (323) 297-3339, www.kaylinandkaylin.com/pages/topped

Belle's Delicatessen and Bar, 5022 York Blvd., Los Angeles, (323) 739-6336, www.bellesbagels.com

Fat + Un, 11739 Washington Blvd., Los Angeles, (310) 437-0040, www.fatandflourla.com