Langer's Deli, şimdilik MacArthur Park iyileştirmelerinin ortasında açık kalacak

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Norm Langer, Los Angeles Şehri'nin MacArthur Park'taki suçla mücadele konusundaki son çalışmalarını destekliyor ve Langer'in Şarküteri'ni kapatmasına rağmen, kısa bir süre kalmaya karar verdiğini söylüyor.

Yedi ay önce Langer, Times'a, kendisinin ve diğer işletme sahiplerinin ele almaktan yoruldukları bölgedeki uyuşturucu faaliyeti, suç ve kampları nedeniyle 77 yaşındaki tarihi tarihi kuruluşunu kapatmayı düşündüğünü söyledi.

80 yaşındaki işadamı, bu sorunların etkilerinin hala hissedildiğini belirtti.

Salı günü saat 12: 15'te Langer, Times'a dokuz masa ve altı tezgah koltuğu boş olduğunu söyledi; Geçmiş yıllarda, kapıdan çıkan bir müşteri serisi olurdu.

Kullanıcıları uzak tutan şeyin suç ve haber raporları olduğunu söyledi. Halkın neler olduğunu bilme hakkına sahip olduğunu söyledi Langer, örneğin altı kişinin Ocak ayında MacArthur Park'ta çete ile ilgili bir çekimde silah sesleri nedeniyle yaralandığı zaman. Ama “Ertesi gün insanlar bunu duyuyorlar ve korkuyorlar.”

“İnsanları buraya gelmenin güvenli olduğuna ikna etmeye çalışmalıyım” dedi.

Yine de Mart ayında, Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass, MacArthur Park için “önemli” değişiklik yaptı ve Langer kabul ediyor.

Los Angeles Emniyet Müdürlüğü mahallede ayak devriyelerini arttırdı ve uyuşturucuda aşırı doz alanlara yardımcı olmak için akıl sağlığı sosyal yardım çalışanları ve takımları kullandı. Yetkililer ayrıca, bazı sokak satıcıları tarafından çalınan malların – uyuşturucu ve silahlar da dahil olmak üzere – frenlerin satışına frenleri koymak için Alvarado Caddesi boyunca eskrim kurdular.

Langer, şehir yetkililerinin suçu gidermek için aldığı yaklaşımı kabul etmeyen bazı işletme sahipleri ve topluluk liderleri olduğunu söyledi. Ancak polis varlığını gördüğünü ve takdir ettiğini söyledi.

“Sahip oldukları şeyle üzerlerine düşeni yapıyorlar” dedi. “Buradaki sorun, gördüğüm kadarıyla, tüm bölgelerdeki şehir yetersiz kaynaklanıyor.”

Dolayısıyla, şehrin, Ocak ayında LA'nın bölümlerini tahrip eden Palisades ve Eaton yangınlarına acil müdahaleye odaklanmak zorunda olduğunu belirtti. Muhtemelen kapanışla ilgili daha önceki açıklamalarında dururken, “Şehre düzeltme fırsatı veriyorum [these issues]bence hak sahibi olduklarını düşünüyorum. ”

Bu arada Langer, mahalle parçasını aradığını söyledi.

Langer's Deli'yi patronluk yapmak isteyen müşteriler, Langer'ın bir güvenlik önlemi olarak göreve koyduğunu söylediği 7. Cadde ve Westlake Bulvarı'nın kuzeydoğu köşesindeki işin partisine park edebilirler.

“Westlake'den Alvarado Clean'e 7. Cadde'de caddeyi istiyorum, böylece müşterilerim bana gelebilir [restaurant]endişelenmeden yiyin, keyfini çıkarın, rahatla ve arabalarına geri dönün ”dedi.“ Şehrimden istediğim tek şey bu. ”

Geçen ay, polis şefi Jim McDonnell, mülk suçu da dahil olmak üzere tüm suç kategorilerinde Aralık ayından bu yana% 42'lik bir azalma olduğunu söyledi.

Langer daha fazla ilerleme görmeyi dört gözle beklediğini söyledi; Kapılarını ne kadar açık tutacağı sorusuna gelince, hedefi 2026'da Los Angeles: FIFA Dünya Kupası, 2027'de Super Bowl LXL ve 2028 Yaz Olimpiyatları'na gelen üç büyük spor şampiyonası için işini yürütmek.

Times personel yazarı Nathan Solis bu rapora katkıda bulundu.