(Egg No) Kahverengi Tereyağı Muz Kurabiyeleri Tarif

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kahverengi tereyağı yapmak için: Orta ateşte bir tavaya tereyağı ekleyin ve buharlaşmayı durdurmak için suyun dinleyin. Sessiz olduktan sonra, tavaya dikkat edin ve rengi kontrol etmeye başlayın, bazen toplanan kahverengi süt katılarını serbest bırakmak için tavayı karıştırıp kazıyın. Onları ajite etmezseniz, tereyağı istenen renge ulaşmadan önce gerçekten hızlı bir şekilde yanarlar. Peki, doğru renk nedir?

Duruma göre değişir. Pastalar, kurabiyeler veya bisküviler için kararmayı seviyorum! Ayrıca ekstra lezzet hitleri için kahverengi/yanmış süt katılarının tüm lekelerini bırakmayı seviyorum. Bazı mutfaklarda, şefler tüm bunları elden çıkarmayı tercih ediyorlar, ama ben onlardan biri değilim.

Biraz aktarma pişirilecek, çünkü ısıtıldıktan sonra yağ, ısıyı son derece iyi tutabilir ve tutabilir. Yani, istediğiniz renge sahip olduğunuzda, yanlışlıkla acı bölgeye geçmeden önce ısıdan çıkarın. Unutmayın, her zaman tekrar ısıtabilir ve gerekirse daha fazla kahverengileştirebilirsiniz. Ve kahverengi tereyağın son ağırlığının orijinal tereyağı miktarından yaklaşık% 20 ila% 25 daha az olacağını unutmayın, bu yüzden her zaman ihtiyacınız olandan daha fazlasını yapın.